Tesco mobile tudakozó?
Figyelt kérdés
a neten hol lehet rákeresni a tesco mobile telefonszámokra?2015. febr. 20. 18:18
1/3 anonim 

válasza:

válasza:már mint magán számokra vagy a tesco mobil ugyfélszolgálatának a száma érdekel .
2/3 A kérdező kommentje:
magán számok.
2015. febr. 21. 13:57
3/3 MobilTudor 

válasza:

válasza:ügyfélszolgálat: 1215. Keresni nem tudom, hogy lehet-e interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Telenor tudakozó. Hogy tudnám lekérdezni, hogy kihez tartozik a szám?
T-mobile-os vagyok, és az előbb keresett egy 20-as szám. Viszont nem tudom hol lehet lekérdezni. Van online lehetőség valahol? Mert T-mobile-nál van azt tudom. Telenornál hol tudnám lekérdezni a számot?
Szerintetek naponta hányan hívhatják a különleges tudakozót?
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek naponta hányan hívhatják fel a különleges tudakozót, hogy valamiről informálódjanak? ( telefonszám, név lekérés nem számít bele)
Nem érem el a 11818-at, mi lehet a baj?
Még csak ki se csöng, volt már, hogy 4-5 mp-ig volt "beszélgetés", de akkor is ugyanolyan csend volt, mint elötte.
Ha felhívom a tudakozót, hogy megkérdezzem valaki számát akkor kéri a nevét meg a házszámát, de ott neki nincs kiírva más infó is arról a személyről?
Hogy hány éves, suli vagy bármi mert nem nagyon tudom, hogy hol lakik
Ha felhívom a tudakozót és felveszi akkor mit szól bele?
Ha megmondom, hogy kell valakinek a száma és mondom kinek megkérdi miért vagy csak annyit mond, hogy megadja vagy nem adhatja meg? Megkérdi miért kell?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!