Van egy Navon iQ7 tabletem és recovery mode-ban akartam a wipe data/factory reset funkciót használni és véletlen rámentem a wipe cache partition-re mentem. Aztán persze rámentem a másikra is de azóta nem akar bekapcsolni. Én csesztem el valamit?
Nem te cseszted el. A cache törlése ilyen esetekben általában magától is megtörténik. Ha nem, akkor kézzel kell elvégezni -ahogy te is tetted. Mit jelent az, hogy nem akar elindulni? Bootlogo bejön? Ebben az esetben egyszerű bootloopba futottál bele, amit az esetek 99%-ában a recoveryben a wipe cache és wipe dalvik cache gyógyítani szokott. Ha nem segít, akkor le kell csekkolni, hogy bootloader módban el tudod-e indítani. Ha igen, akkor újraflashelheted a rendszert. Amennyiben annyira sikerült téglázni, hogy ez sem megoldható, akkor csak a készülékkel foglalkozó topicok átnézése marad, amit saját erőből meg lehet oldani. Sok esetben a szinte teljes halálból hoztak vissza cuccokat...
Konkrétat nem tudok mondani, tapasztalatom caka Defyvel volt (ami szoftveresen elpusztíthatatlan), a Lenny az MTK SoC-nak köszönhetően igen jól támogatott, illetve a jelenlegi G2 a totális tégla állapotból is feltámasztható.
Első körbe awipe cache/wipe Dalvik cache párost próbálnám meg (az első boot eltarthat akár tíz percig is). Aztán sorban... Ami lényeges, hogy az akku nem szerencsés, a flash közben merül le teljesen. Ha töltés van, akkor legnobb teljesen feltöltött akkuval kísérletezni.
Ha bootloopos, akkor recoveryben wipe cache és wipe dalvik cache.
Csak akkor kell flashelni, ha ez nemsegít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!