Milyen aktívládát tudok vásárolni házimozi rendszerhez?
Figyelt kérdés
Harman Kardon HK3700 az erősítő, ehhez milyen ládát érdemes venni? Azt tudom, hogy csak aktíval kompatibilis, azon belül az összes jó hozzá? Mint az RCA olyan kimenete van az erősítőnek.2016. jún. 24. 11:21
1/6 anonim válasza:
Igen, jó hozzá, ami itt csak annyit tesz, hogy szólni fog, a rendszerbe nem feltétlenül illik majd bele a hangja. Mekkora a szoba, ahol használni akarod?
2/6 A kérdező kommentje:
20negyzetmeter. Úgy tudom kell hozzá külön tápegység. Tudtok ilyet mondani? 100wattnál nem kell több..
2016. jún. 25. 11:06
3/6 anonim válasza:
Dehogy kell, 220 volt kell csak neki. Mennyit szánsz rá?
4/6 A kérdező kommentje:
30 ezer. De 100wattnál nem kell több, mert nem tud többet az erősítő. :D
2016. jún. 25. 16:55
5/6 anonim válasza:
Az erősítő teljesítménye teljesen mind1, mert azon a kimeneten kb 1 wattot ad le, mivel az aktív mélyládát a saját beépített erősítője hajtja, ezért kell neki külön 220 volt. Egy RCA kábellel összekötöd az erősítőddel, a hangerejét onnan már a ládán szabályzod, mennyire legyen hangos. Egy 20-as szobába egyébként elég tud lenni egy 100 wattos láda jó elhelyezéssel.
Én egyébként ehhez nem tennék ládát, inkább egy jó sztereó pár kéne ehhez.
6/6 A kérdező kommentje:
4darab álló komponens van, de meg egy lada kellene basszusnak. Koszonom a valaszokat. Megy a plusz. Esetleg valami 30 alattit tudtok mondani?
2016. jún. 25. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!