Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igaz az hogy a snapdragon 810...

Igaz az hogy a snapdragon 810 egy katasztrófa?

Figyelt kérdés

Azt olvastam nem egy helyen, hogy nagyon képes felmelegedni és ennek hatására egy "elfojtás" lelassítja. Akartam Rendelni egy Letv One Pro telefont de kiábrándultam belőle (ez miatt). Vagy ez telefononként eltérő? Légyszi segítsetek, hogy jól válasszak telefont!

Nagyon köszi a válaszokat.

2016. jún. 27. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy melegedik, és a cpu xben látni is szoktam a throttlingot (Lg G Flex 2), de tapasztalni nem szoktam. Mindemellett mikor kijött a S650/652 már nem éri meg ezzel szerelt telefont venni (max a nexus 6p-t :D)
2016. jún. 27. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
És igaz, hogy erről a soc-ról híresült el, hogy melegedik, de sok más "híresebb" soc is tud.
2016. jún. 27. 22:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor Xiaomi Redmi Note 3 Pro
2016. jún. 28. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!