Nexus 5X vagy Sony Xperia Z3?
Z3-ra is CM-et raknék, szóval ott is alap androiddal használnám.
Ahogy nézem Z3 specifikációja jobb, de 1 évvel régebbi telefon.
Ki szerint melyik a jobb? Indoklás is jöhet!
Igazából specifikáció alapján minden szempontból a sony jobb.
Valami normális indokot írjatok pls
Hogy mindenben jobb a Z3? A s801 az hol jobb a s808nál? A 2gb ram meg stock rendszernél bocsánatos...
Kedves 4es. A Xiaomik hogy jönnek ide? De ha már megemlítetted. Ugye azt mondtad spec alapján azok is jónak tűnnek. Ki kell hogy ábrándítsalak, gyakorlatilag ugyanazt a hardwert rakják abba is mint egy LG, Sony, HTC, Samu stb. Telefonban is, szóval azoknak semmi "baj" a specifikációjával...
Ott a pont a #5-nél. A xiaomi a gyakorlatban is egy nagyon jó telefon.
Mi5: Snapdragon 820, 4GB RAM, FullHD kijelző, kiváló kamera és jó rendszer...ezen mi a rossz? Hogy nem tudod kiejteni a nevét?
Kedves kérdező: Semmilyen szempontból nem jobb a Z3. Talán a kamera, de szerintem attól el lehet tekinteni, nem olyan nagy a különbség.
Snapdragon 801 Vs 808, eleve sokkal erősebb, annyi, hogy a Nexusban kevesebb RAM van, de ez nem lesz érezhető.
És a tiszta android sokkal gyorsabb.
Persze persze cyanogen, vannak jó custom ROM-ok, de nincs olyan jól optimalizálva mint a nexus. Biztos van olyan is, de ritka.
Igazából nexuson is mindenféleképpen CM-et használnék,
eddig egy nexus4-em volt, de már kb használhatatlan.
nem ott érzékel sokszor ahol kéne, van h sehol :D
akad stb
Hát nézegetek teszteket meg ilyeneket, igazából még nem jutottam döntésre.
Annyi előnyt jelent nekem a Z3 hogy imádom ahogy kinéz, szerintem szebb mint a Nexus, de persze a nexusnál meg ott van az hogy Google ref. teló :)
Ha a kinézetre mész, akkor Sony. (igazság szerint nekem is sokkal jobban tetszik.)
Ha viszont tudásra és időtállóságra, akkor mindnképp Nexus 5X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!