Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5X vagy Sony Xperia Z3?

Nexus 5X vagy Sony Xperia Z3?

Figyelt kérdés

Z3-ra is CM-et raknék, szóval ott is alap androiddal használnám.

Ahogy nézem Z3 specifikációja jobb, de 1 évvel régebbi telefon.

Ki szerint melyik a jobb? Indoklás is jöhet!

2016. jún. 28. 17:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A Nexus szintem minden szempontból jobb!
2016. jún. 28. 17:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A Sony készülékeket kerüld, mert nem jók. Melegednek, lassúak és laggolnak. Nexus 5X a kettő mobil közül!
2016. jún. 28. 17:30
 3/19 A kérdező kommentje:

Igazából specifikáció alapján minden szempontból a sony jobb.

Valami normális indokot írjatok pls

2016. jún. 28. 17:36
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne azt nézd hogy mit írnak a specifikációban. Ha azt nézed, akkor a Xiaomi is jó telefon.
2016. jún. 28. 18:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mindenben jobb a Z3? A s801 az hol jobb a s808nál? A 2gb ram meg stock rendszernél bocsánatos...

Kedves 4es. A Xiaomik hogy jönnek ide? De ha már megemlítetted. Ugye azt mondtad spec alapján azok is jónak tűnnek. Ki kell hogy ábrándítsalak, gyakorlatilag ugyanazt a hardwert rakják abba is mint egy LG, Sony, HTC, Samu stb. Telefonban is, szóval azoknak semmi "baj" a specifikációjával...

2016. jún. 28. 18:53
 6/19 anonim ***** válasza:
Legyen igazad.
2016. jún. 28. 19:06
 7/19 anonim ***** válasza:

Ott a pont a #5-nél. A xiaomi a gyakorlatban is egy nagyon jó telefon.

Mi5: Snapdragon 820, 4GB RAM, FullHD kijelző, kiváló kamera és jó rendszer...ezen mi a rossz? Hogy nem tudod kiejteni a nevét?

Kedves kérdező: Semmilyen szempontból nem jobb a Z3. Talán a kamera, de szerintem attól el lehet tekinteni, nem olyan nagy a különbség.

Snapdragon 801 Vs 808, eleve sokkal erősebb, annyi, hogy a Nexusban kevesebb RAM van, de ez nem lesz érezhető.

És a tiszta android sokkal gyorsabb.

Persze persze cyanogen, vannak jó custom ROM-ok, de nincs olyan jól optimalizálva mint a nexus. Biztos van olyan is, de ritka.

2016. jún. 28. 19:17
 8/19 A kérdező kommentje:

Igazából nexuson is mindenféleképpen CM-et használnék,

eddig egy nexus4-em volt, de már kb használhatatlan.

nem ott érzékel sokszor ahol kéne, van h sehol :D

akad stb

Hát nézegetek teszteket meg ilyeneket, igazából még nem jutottam döntésre.

Annyi előnyt jelent nekem a Z3 hogy imádom ahogy kinéz, szerintem szebb mint a Nexus, de persze a nexusnál meg ott van az hogy Google ref. teló :)

2016. jún. 28. 19:20
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha a kinézetre mész, akkor Sony. (igazság szerint nekem is sokkal jobban tetszik.)

Ha viszont tudásra és időtállóságra, akkor mindnképp Nexus 5X

2016. jún. 28. 19:33
 10/19 anonim ***** válasza:
Tudom, túlzó hasonlat, de ha van egy i7-es procim és egy NVidia 1080-as vga-m, amit felszögelek egy vágódeszkára, akkor már egy felső kategóriás számítógépem van?
2016. jún. 28. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!