Milyen színű IPhone 6S Plus tetszik nektek, és szerintetek mekkora tárhellyel vegyem meg?
Asztroszürke/Space Gray/, Arany/Gold/ vagy Ezüst/Silver/. A Rozéarany/Rose Gold/ szóba se jön, mert túl nőies és férfi vagyok. Legjobban nekem az arany tetszik, de a fehér előlap miatt nem tudom, szerintetek nem túl nőies?
A másik kérdés, hogy a 64GB-os vagy a 128GB-os verziót válasszam? Zenéket, alkalmazásokat, játékokat tárolnék rajta, kihasználnám a 4K-s videókészítést és a 12mp-es fényképezőt. Az előző telefonom 32GB-os volt és nagyon-nagyon nem volt elég a hely, ezért szeretném, hogy mostantól már ez ne forduljon elő.
Tudom, hogy sok IPhone-os téma van már, de hasonló kérdést nem találtam, válaszaitok előre köszönöm!
De, nőies, ahogy egy arany Rolex is az.
:D Nettó hülyeség nőiesnek nevezni valamit mert arany színe van.
Ha tudod hogy a 32GB kevés, akkor mit morfondírozol? Ha teheted vedd a legnagyobbat.
Olyan színűt akarsz venni ami nekünk tetszik? Miért nem olyat ami neked tetszik?
":D Nettó hülyeség nőiesnek nevezni valamit mert arany színe van."
Szerintem is. Inkább buz1snak mondanám.
"Nektek mi a véleményetek?"
Az, hogy az élet igazi értelme NEM a mobiltelefon...
Nekem rose gold van, mert az tetszik legjobban, de férfiként szerintem a fekete a legjobb, esetleg az ezüst még elmegy.
Az enyém 64 gigás, nekem egyelőre elégnek bizonyul, szerintem a 128 giga már nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!