Ozaki o! coat jelly megéri? (iPhone 5s)
A dupla Ozaki jelly iPhone 5 pakk megér 6000Ft-ot?
Fekete átlátszóra pályázok. Személyes vélemény érdekelne, strapabiróság, karcállóság terén. Mennyire tartja a formáját stb.
A repedezésről én is hallottam, körülbelül mennyi időn belül kezdtek szétmenni? iCentre-ben van rá garancia, ha jól tudom 6 hónap, azon belül pedig cserélik.
6000Ft-ért két darab nem annyira vészes, noname szilikonokat pedig nem szivesen, mert zsákbamacska.
Egy Apple bőrtokot adtam el, annak az árából venném ezt a kettőt inkább a vékonyságuk miatt. :)
Én jelenleg egy ilyent használok:
Teljesen megvagyok vele elégedve, jól bírja a mindennapokat.
Nem lennék meglepődbe ha az ozaki 100%-ban ugyanaz mint amit linkeltem, csak rányomtatták a márkát plusz szép csomagolást kapott, de szerintem ugyanaz a gép fosta ki Kínába mind a kettőt.
12db-ot tudsz venni ebay/jofogason 1 ozaki arabol, ha 500al szamolok. Gondolkozz egy kicsit. Tokok azok tokok, nem atomfizika eloallitani ha gagyi, ha nem.
En egy 1295 forintos műbőr Pull&Bear tokot használok. 6 hónapja. A 12 ezer forintos gyári Apple szilikon tokom 1 hét után kikopott. Gondolhatod mennyit ér toknál egy márka: semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!