Ezekkel az igényekkel megéri Iphone 5st vennem?
Nem akarom nagy dolgokra használni a telefont. Csak egy megbízható telefont szeretnék szép kamerával. Nem használnám játékokra sem.
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ugye jelenleg még támogatva van de mondjuk ha 1 év múlva már nem lesz az, akkor lehetnek e vele nagyobb problémák? Köszönöm előre is :)
5s-sel a hosszú távú támogatás problémás lesz. Ez a tervezett elavulási folyamat része.
Nem érdemes 2 évnél idősebb Apple telefont venni emiatt.
Huawei P8-at vegyél inkább ennyiért, ha a jó kamera fontos.
Ha 100k a maximum, akkor csak Android jön szóba.
90k-t elkérni egy 3 éves készülékért rablás.
Köszönök szépen minden választ!
Mérlegeltem a dolgokat, és úgy gondolom hogy nekem sem a pénztárcám nem engedné meg a SE készüléket, illetve ha még össze is gyűjteném sajnálok rá annyit!
Tudom, hogy nem kéne, de itt teszem fel a kitérő kérdést, hogyha a 100 ezres értékarányról beszélgetünk, ugyanezzek az igényekkel mi a véleményetek a Huawei P9 literól? Nagyon félek hogy megint megszívom az androiddal, bár huawei telefonhoz még nem volt szerencsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!