Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2 vagy Google Nexus 5?...

LG G2 vagy Google Nexus 5? Vagy egyik se?

Figyelt kérdés
Melyik telefon a jobb? Tudtom szerint kb. hasonló árban vannak, valószínűleg CyanogenMod 13-mal használnám a választottat! Ha hasonló árban kapok telefon tippet, azt szívesen veszem!

2016. júl. 3. 21:07
 1/10 BM-Striker ***** válasza:

Egyik se, túl régiek.

Mennyiért vennél telefont?

2016. júl. 3. 21:29
 2/10 A kérdező kommentje:
40 körül.
2016. júl. 3. 21:40
 3/10 BM-Striker ***** válasza:

Vernee Thor.

[link]

2016. júl. 3. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindkettõ jó választás, ha viszont ROMolni akarsz akkor a Nexust jobban tudom ajánlani (nekem is n5 van már 2,5 éve)

Ha esetleg n5 mellett döntesz, arra figyelj majd hogy kíméld a power gombot mert könnyen elb*szódik és megáld egy ingyen bootloop-pal. Ha EX kernelt felrakod akkor tudod tappintással ébreszteni, így minimalizálni a használatát.

2016. júl. 4. 02:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, ige, Romolni akarok, csak a mostani telómra van összesen 4 ROM... :(
2016. júl. 4. 14:04
 6/10 Alex Fly ***** válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Nekem speciel G2-m van, de nem mondanám annyira elavultnak, mind itt egyesek. Nekem tökéletes gyári ROMmal is, de customból is akad választék. Mások tapasztalatai alapján a CM13 elég jól sikerültn egyedül a kamera nem hozza a stock ROM minőségét gyenge fénynél. Ilyen szempontból a Nexust nem ismeremn de mivel hardveresen igen közel állnak egymáshoz, hasonló lehet a helyzet annál is...
2016. júl. 6. 10:51
 7/10 BM-Striker ***** válasza:

Ahhoz képest amennyiért kapható újonnan, elavult a hasonló árú modellekhez képest.

Egy szóval sem mondtam hogy rossz telefonok, de már nem éri meg őket megvenni újonnan, mivel nem versenyképesek az újabb konkurenciával.

2016. júl. 6. 12:35
 8/10 MZ.per.X ***** válasza:

"Romolni akarok, csak a mostani telómra van összesen 4 ROM... :("

Mi a f..sznak rá több? Elég egy jó Cyanogenmod.

2016. júl. 9. 18:50
 9/10 A kérdező kommentje:

#7 Nem újonnan akarom megvenni!

#8 A mostanira az sincs, és nem, nekem nem elég, szeretek kipróbálni különböző rendszereket!

2016. júl. 14. 14:35
 10/10 BM-Striker ***** válasza:

Ebben az esetben Nexus 5.

2016. júl. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!