Milyen telefon kéne?
Sablon kérdés de akkor is felteszem.
Főképp játszom közepes játékokkal (Mobile Lords,Hill climb,Fifa Mobile,Zombie Age 2...).De szoktam facebook lite,messenger lite,viber és "zene hallagatás határtalanul" :)
Mondom az igényeket:
Kb. 1 napos üzem idő
2 gb ram
közepes proci
16gb (belső)
Nézelődtem már a Xiaomi Note 4 Pro-hoz húz a eszem.De nagyon elégedett Asus termék használó vagyok.
Amiket néztem magamnak:Xiaomi Note 4 Pro
Asus Zenfone 3 Max
De lehet más fajta telefon is.
Nem vagyok kínai cég ellenes de ilyen Oukitel,Huawei és társai ne legyenek.Mert a garanciát szeretnék és Magyarországon kis eséllyel kapható.A Huawei-el az a probléma hogy az SD kártya olvasásával pár embernek meggyűlt a baja.Hogy igaz vagy nem ez engem nem érdekel.Meg mindenhol láttam hogy Huawei P XY.Tény hogy szép,gyors erős de valami újdonságot is várok.Ár:max:70.000Ft
Lehet Phablet is.
U.I:Ne legyen ilyen hogy "Pfff. magyar mentalitás ami nem ismert az már szar"
Nincs bajom velük de ahogy előbb írtam garancia és Magyarországon kapható(Még ha Magyarországon nem is kapható de a garancia mindenképp)
A telefon vásárlás elején (Júni közepe) nyár lessz.
Köszönöm előre a normális válaszokat.
(Aki nem baszogat és normálisat ír azt szoktam zöld like-zni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!