Lehet hogy kijön a mafia 1 című pc-s játék?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha egy i5ös proci 3.2Ghzvel beleférne az elég jó lenne ,mellesleg Tvre kötöm rá az nem tudom mennyit számít 1366x768 felbontással.
Intel Pentium 2,50 GHz 2GB RAM 700GB HDD 256GB SSD Integrált Grafikus kártya Intel HD Graphics 4000 Tudom hogy nagyon szar, de még a legkissebb beállításokon menne?
Intel Core i7 3630QM 2,30 GHz RAM 8GB NVIDIA Geforce GT 630M 2GB 1TB HDD 450GB SSD Windows 7 Home Premium 64-bit Mit mondtok meghajtaná a Mafia 2-est?
Magyarul hangulatosak, izgalmasak, történet van benne, jó a grafikája és viszonylag pörgős. GTA-t, Assasin's Creedet játszottam, ezeket kérlek ne írjátok.
Kerestem a Mafia II Demo-t, de nem kapja a Bing kereső. Nincs demója, vagy csak előfizetéssel lehet megkapni? Csak mondom, hogy a Fifa 14-nek le tudtam tölteni a Demóját..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!