Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik olyan média center...

Létezik olyan média center ami le tudja játszani a 4K-s videókat de NEM Android-os rendszerű?

Figyelt kérdés
Vettem egy Android rendszerű médialejátszót de nekem nem jött be.Szinte az összes videónál bekockázik itt-ott. Hiába töltöttem le akármilyen lejátszó programot,mind azt csinálta. Ami eddig volt az a WDTV Live lejátszó,hibátlanul működött csak már nem támogatja a 4K-s videókat. Az Android rendszerrel amúgy sem vagyok kibékülve.

2020. febr. 12. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Apple TV 4K 64 GB multimédia center

Ez garantáltan nem Androidos.

2020. febr. 12. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Apple TV 4K 32Gb. Megeszi a 90-Gb-os 4K-t is bármiféle akadás nélkül. Nem lassul be, nem fagy le, gyors működés, mint az ios telefonok. Ha meg van mellette iphone-od, akkor airplay képes a rendszer.

Anno Tmobilnál vettem előfizetés meghosszabbítással 30000Ftért. Ennyit megért nekem. Előtte Pc-t használtam lejátszónak, de 4K-t nem vitte el az őskövület, így ez nekem olcsóbb volt, mint egy új gép és mivel a TV-m meg a projektorom sem Smart, így azzá tudtam tenni őket ezzel a készülékkel. Sokkal egyszerűbb innen kezelni a tartalmakat, mint a gépről meg gyorsabb.

2020. febr. 12. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Veszel egy Raspberry Pi 3-at, teszel rá egy Kodi-t és garantáltan viszi a 4K-t és NEM Androidos, valamint sokkal olcsóbb, mint az említett Apple.
2020. febr. 12. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 Morzsi007 ***** válasza:

#3-as

Lehet viszi, csak nem mindegy mennyire folyamatosan, gördülékenyen. H265-el még elboldogulhat, de h264 hez kevés. Plusz igénytelenebb megjelenés stb. Ha építeni akar, szögelni a rendszert, akkor hajrá.

Ha tud venni 30-ért ATV 4K, mint ahogy én, az nem egy akkora összeg érte. 65-öt már sokallom.

2020. febr. 12. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen a meglévő lejátszód? Nem lehet rá Android helyett vagy mellé mást telepíteni?

[link]

2020. febr. 12. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy dolgot nem értek! 4K-s filmet csak abban az esetben érdemes letölteni ha olyan TV-je van az embernek, azok meg a saját lejátszójukkal vígan viszik az ilyen filmeket. Ezen felül meg kell egy megfelelőne gyors adattároló, mert attól is bekockázhat egy ilyen film, mert lassú az adatkapcsolat. USB2-es pendrive ide már kevés lehet. Nálam is a 4K-s filmet , vezetékes kapcsolattal NAS-ról nézem. Össze tudnám kötni wifi-vel is , mert a TV tudja, de akkor volt, hogy akadozott.
2020. febr. 12. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nem minden esetben. Én egy fullHD projektort használok filmnézésre, amiben nincs média lejátszó. Ha 4K-s filmnet nézek, a magasabb bitrátának köszönhetően, mégha csak FullHD-s felbontású kivetítőn is szebb a képe a filmnek, élesebb stb. Nem óriási a különbség, de közel 3m-es képen azért meglátni.
2020. febr. 13. 06:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Az Androidos lejátszóm TESLA márkájú. Van rajta KODI is de az sem tökéletes.
2020. febr. 13. 14:16