Ha a chromecast nem csatlakozik a wifihez mit csináljak?

válasza:Rántottát. Csatlakozni csatlakozott lehet csak nincs wifi. Nincs Mac szűrés a routerben? Nyomj rá hogy hálózat elfelejtés majd próbáld újra.
Egyébként, ha tudod tükrözni a képernyőt és csatlakozott akkor valószínűleg van internet. A felkiáltójel lehet a gyenge kapcsolatot jelzi.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemrégiben elromlott a régi ps4 kontrollerem, ezért vettem egy másikat, de használtan. Maga a kontroller külsőleg hibátlan, tölteni tölti az usb, működik, megbízható embertől vettem. Ennek ellenére nem akar csatlakozni a ps4-hez, sem usb-ről, sem bluetooth-ról (share...
LG OLED televízióról van szó, mellyel a mai napon nem sikerült csatlakoznom a Wi-Fi hálózathoz. Amikor bekapcsolom a TV-n a Wi-Fi funkciót, csak annyit ír, hogy "Keresés", tehát egyetlenegy router forrást sem talál meg. Mi lehet a probléma? Kép:
Visszaállítás megvolt többször is. Ha valakivel történt már meg pls. írjon választ. Esetleg ha csak a szervíz segíthet légyszi írjátok meg hova lehet küldeni és hogy az árba kb. mennyi. Garancia nincs rajt. Lehet a visszaállítás is rossz volt (kikapcsolás ->...
HDMI-vel próbáltam, fel is ismeri a tv, hogy bedugtam, de csak fekete kép van. Lehet hogy a kábel rossz?
Egészen eddig jó volt, csak tegnap volt egy áramszünet és azóta nem csatlakozik. (előtte is harcos volt mire sikerült). Mindent úgy csinálok mint előtte, de nem megy. Kérlek segítsetek.
Tudom, hogy hogy kell hozzá csatlakoztatni, csak valamiért nem reagál a Pubg, a Fortnite egyből reagált.Viszont a Pubg nem. Mit ajánlotok, hogy Xbox-on tudjak billentyűzettel Pubg-ni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!