Macbook air M1 meddig lesz akciós a Mediamarktban?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi honnan tudjuk?
2021. ápr. 29. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg őket? Valószínűleg az lesz a válasz, hogy a készlet erejéig, de egy próbát megér.
2021. ápr. 29. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Akció a világ hülyessége és ámítása…

Istyle Etele plázába 340.000Ft volt 300 ember ált sorba 11 kor, fel óra alatt 15 ember jött ki onnan.

Inkább otthagytam és megvettem +40 ért emagnál .

Van aki 4 órát ált ott… és nem jutott neki MacBook.

Ennyibe kerül egy normális notebook és kész ennyi.

2021. szept. 18. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
*Normális notebook amit feláraz a brandje.
2021. szept. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Ma vettem egy xboxot mediamarktba. Visszaveszik?

Nagy csalódás. Visszakapom a pénzt?

Melyik fejhallgatót vegyem meg?

Szeretnék új fejhallgatót venni. Leginkább otthonra zenehallgatásra, de legfőképp filmezésre szeretnék ..Ezzel a 2-vel szemezek:1. 2. A léyneg hogy kényelmes legyen a fülemnek.Valaki használta valamelyiket?

MediaMarkt futár?

Rendeltem egy tv-t online a MediaMarkt-ból. Melyik futárszolgálat fogja hozni?

Osztrák MediaMarktból vásárlás magyarként?

Üdv! Szeretnék venni Ausztriában egy videokártyát a MediaMarktból ami sajnos itthon hiánycikk. Az ország nyugati részén lakok, ezért támadt az az ötletem hogy kiugrok ott megvenni, ráadásul még akciós is volt. Pár haveromnak is szóltam, hogy ők se hagyják ki a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!