Üdv.Mindenkinek! Sztereó erősítőt szeretnék vásárolni, max. 90 000ft-ért,minimum 8ohm. 70w. Két típus közül választanék: Denon és Marantz. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

2025. okt. 12. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem két típust, hanem két márkát adtál meg.
2025. okt. 13. 06:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek asztali hifi erősítők vagy végfokok? Én Denont választanék, de ebben a két márkában nem is tudom van-e ilyen árban.
2025. okt. 13. 06:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Régi erősítőkben gondolkodom.
2025. okt. 13. 08:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Igaz ez két márka nem típus.
2025. okt. 13. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Denon.
2025. okt. 13. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyanannak a cégnek a tulajdonában van mind a két márka: Sound United. Ami idén ősztől a Harman tulajdonába került, ami pedig a Samsung leányvállalata.

Szóval mindegy melyiket választod, nem lesz rossz választás.

Hallgasd meg, és amelyik neked jobban tetszik, azt vedd meg.

2025. okt. 13. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2025. okt. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Sony Bravia XR Oled 4K 164Cm, ez a tv 2025-ös széria vagy régebbi szériás?

Oled tv-t szeretnék venni.Idei szeriást. Felmerült a Sony, Lg és a Samsung típusok. Ezt a sonyt néztem ki, de szerintetek ezt 2025-ben tették piacra vagy már valamikor az előző évben vagy előtte? Vagy szerintetek az LG Evo oled jobb, mint ez?

Melyik tv lenne jobb választás?

LG OLED55C51LA vagy Samsung QE55S90FAE? Filmezésen kívűl játékra is lenne használva.

Jó választás lenne egy SONY STR-DH 190 sztereó erősítőhöz Magnat Monitor S70 hangfal?

Muziker megbízható oldal lehet?Itt vannak:Erősítő: Hangfal: Vagy inkább ez? Vagy ez jobb lenne?

Melyik tv a legjobb vàlasztàs ezek közül? 70” felett 300 ezer ft alatt van jobb lehetőség?

Szüleimnek venném, tv-t néznek nagyon sokat, és ritkàn megy rajta a youtube. Évente párszor hbo go vagy netflix.Ps5 is van, de azon is ritkán játszanak, főleg lövöldözős játékokkal.Nem tudom ekkora méretben milyen lehet az 50-60Hz, de szerintem egy 60 éves ember nem veszi észre, nem kritikus.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!