Vennék egy laptopot. Csak netezni, Word, ilyen alap dolgokra. Nem akarok horror összeget szánni rá, hol érdemes megnézni, milyen márka, stb.?

válasza:

válasza:Először is, Windows vagy Linux?
Ha csak ezekre kell, tökéletesen elég egy minimális hardverigényű Linux rendszer is. EZT kellene először eldönteni.
Én több éve váltottam Linuxra, mert totál elegem lett a Windows folyamatos b_szakodásából, egyre kuszább feltételeiből, kényszerített frissítéseiből, stb, stb. Ráadásul totál ingyenes, és minden Win programból van szinte azonos Linux program is, szövegszerkesztő, médialejátszó, stb. Nehezebb megszokni a rendszert, de itt a Gemini, GPT, és segít konfigolni.
Ha Windows, akkor sem kell 8GB RAM és negyed terrás SSD - de ez is rendszerfüggő, hogy tele van-e minden lassító szarral pakolva, amik akkor is futnak, ha nem akarod.

válasza:Sztem használtban is találsz jót már 100 körül. Újat már 200-ért.
Mekkora, milyen nehéz, akku idő?
További kérdések:
Az a problémám van hogy ezt a fülest kb 5-6 hónapja vásároltam, és kb másfél hete van ez a problémája. Először az tűnt fel hogy a tok teljes feltöltés után kb fél nap alatt teljesen lemerül, úgy hogy nem is használom a fülhallgatókat, végig a tokban vannak. Így ugye...
Samsung galaxy s23 ultra telefonhoz mivel jobb a Galaxy Buds FE? Egyébként azt szeretném hogy a másik hívó fél ne hallja annyira a környezeti zajokat.
Meglepően egy jó százassal olcsóbb a samsung oled tényleg ennyivel rosszabb mit gondoltok melyik a jobb?
Egy másik fiókomon megvettem a Game Pass Essentialt és avval a fiókommal beállítottam az Xbox Home funkciót. Átléptem a másik fiókomra minden game passes játékkal tudok játszani kivéve a GTA Onlineal. Mit rontottam el? Előreis köszönöm a segítségeket!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!