Hogyan lehet áttölteni a zeneszámokat PC-re a Yamaha PSR E-423-ról? A gyári lemezét feltelepítettem, összekötöttem USB kábellel, de a PC nem vesz róla tudomást. Fordítva a feltöltés sikeres. A PSR könyve sem írja pontosan, hogyan lehet PC-re tölteni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A telómról hiányzik 1000ft. A kimenő sms-nél van 2 db elküldött kód, pedig nem lett elküldve ilyen sms. A bejövő sms-nél, hogy sikeres regisztráció egy oldalra, ahová ráadásul be sem lehet menni, levéve 500 ft.
Európában 1999-ben jelent meg de már 2001-ben "kifutott" a piacról!Mi volt az az oka?
Elhunyt Steve Jobs. Irányítása alatt az Apple a világ legnagyobb technológiai vállalata lett. Szerintetek most megtörik ez a lendület?
Okozhatja ezt a lemez típusa? Az hogy újraírható, nem hinném hogy gond. De ha már +R-es akkor lehet azért vacakol vele. Nem? Elkezdi írni, de valahogy mégse igazán tudja kezelni. Van ilyen? Pár éves laptop, szóval én erre gondoltam.
NOKIA 5230. as telefonra sikeres térkép frissítés (OVI SUITE) után túl sokára talál müholdat. Elöző 2-3 perc alatt megtalálta, most 7-8 perc alatt talál, igaz 5 holdat is . A letöltéssel volt a baj, vagy a program ezt tudja?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!