A sims 2-ben hogy lehet kimenni egy közterületre ha nincs hozzá semmilyen kiegészítő?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:
telefon, fuvar, hely kiválasztása.
2011. szept. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Mennyibe kerül a sims 3 és az állatos kiegészítő lemez?

Hello!Mennyibe kerül a sims3 és az állatos kiegészítő?És egyáltalán h kell vele játszani?és h indítsam el??? Válaszaitokat nagyon köszönöm!

Samsung Galaxy 3 telefonomra honnan tudom letölteni a "kiegészítő lehetőségeket"?

A lényeg: találtam a neten egy lehetőséget, hogy az egyik gombbal letudjam rakni a hívás után a telefont. viszont azt írták, hogy csak úgy lehetséges, ha belemegyek a beállítások 6 kisegítő lehetőségek-be. De sajnos nekem ott csak szürkén látszik a kieg leh., és azt...

Xbox 360 külső winchester, játék kiegészítő?

2 kérdésem lenne, az első, hogy sima, vinyo nélküli xbox 360-hoz lehet-e csatlakoztatni külső vinyót, vagy valamit, amin lehet tárolni. A 2. pedig, hogy ha megvan 1 játék, például a gta 4, és ahoz van 2 kieg, akkor hogyan használjam a kiegészítőket? (addig megvan hogy...

Megérte ennyi pénzért az alábbi 4 Xbox kiegészitő?

-Wireless controller 7900.- -256 Mb Memória 5500.- -GTA 4 térképpel 8500.- -Kisméretű távirányitó 3500.- A válaszokat előre is köszönöm!

A. C. Ryan Playon! HD mini multimédia lejátszóra hogyan tudom feltelepíteni a kiegészítő ezközöket?

Pl: btpd (BitTorrent Protocol Daemon) – BitTorennt fájlcserélő program samba (file sharing) – fájlmegosztás unicgi (Web server) – webszerver Vagy esetleg melyik Firmware-n frissítésen van rajta ezek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!