Hogyan lehet összekötni a tv-t a házimozival úgy hogy, a lejátszó a tv legyen, a hangot pedig a házimozi erősitője adja?

válasza:Ezt csak úgy tudod hogy a tévéd valamelyik hang kimeneti csatlakozóján keresztül összekötöd a házimozi hangbemenetével! Ha van rajta AUX bemenet az pont erre való.
De ha éppen nem boldogulsz akkor küld el a TV és a házimozi pontos nevét és megnézem mit lehet tenni!

válasza:Átnéztem a Tv és házimozi-t is mivel rendelkezel 2 Scart csatlakozóval a TV-n és a Házimozin is van Audió bemenet (AUX) akkor egy RCA-Scart kábellel vagy átalakítóval meglehet a témát oldani, nálam is így van az egyik hangrendszer megoldva!
Nekem ugyanis Aktív 5.1 van egy DVD felvevőn keresztül csatlakoztatva de ezt nem mindig szoktam használni, ezért a fent említett módszerrel még egy külön erősítő is be van iktatva 3 nagy hangfallal is! Az utóbbit jobban szeretem!
Neked ilyesmire lenne szükséged:
vagy
Ilyet tudsz venni a Tescoban, Média Marktban vagy minden olyan helyen ahol foglalkoznak szórakoztató elektronikával, de még egy falusi jól felszerelt vas műszaki boltban is belehet szerezni!
Remélem tudtam segíteni!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az rca-s megoldás amiatt kell, hogy a házimozimon csak 6 db rca bemenet van(hangfalanként 1 db). Olyan lejátszót találtam már, hogy tudott mvt usbről, de nem volt 3pár rca a hátán, és olyat is találtam hogy volt 3 pár rca a hátán, de nem tudott usb ről mkv-t....
Van egy Lg 579S tv-m és szeretnék egy média lejátszót venni (popcorn hour a210 vagy popbox v8) mivel a gyárival állandóan konvetálgatnom kell a fájlokat (DTS-t nem viszi plussz pár mkv-t sem), illetve egy 5.1-es házimozit. Kérdésem arra irányulna, hogy hogyan kell...
6 kimenet és 6 bemenet van mindkét eszközön. Van 3db sztereó rca-rca kábelem.
7,5GB a film mérete, tehát nem fér rá a simára.
(CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DivX, JPEG, MP3, SVCD, VCD, WMA)?
7,5GB a film mérete, tehát nem fér rá a simára.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!