Media Marktban mennyivel olcsóbb az online vásárlás?

Sőt, az on-line bolt is drágább, mint néhány versenytársa.
Ha már tudod, hogy mit akarsz venni érdemes itt körülnézni:
arukereso.hu
argep.hu
olcsobbat.hu
stb.
Nem volt érhető a kérdés?
Media Marktban az online oldalukon valami 10000Ft -ba kerül (online ár), akkor mennyibe kerül a boltban?

Igaza van Emesének!
;)
Mivel nem határozható meg konkrétan, hogy +10%; +15%; stb.
Ugyanis valamelyik termék ugyanazon az áron van, valamelyik egy kicsivel drágább, van ami sokkal drágább, sőt van olyan is, hogy csak online kapható az adott termék.
Azaz, ha konkrét termékre vagy kíváncsi, elmész megnézed, vagy felhívod őket telefonon, hogy mi az ára...

Előzőeknek: nincs minden városban Media Markt... közel sincs... Így érthető az online vásárlási szándék. De kérdem én a kérdezőtől: mi a francért vennél meg valamit ott, ha máshol sokkal olcsóbban beszerezheted?
Még ha olcsóbb is online - bizonyos érték felett a kedvezmény nagyobb, mint a szállítási díj, vagy ingyen szállítják, nem tudom, náluk melyik -, ami logikus, mert egy online áruházat olcsóbb fenntartani, és ez a termékek árán látszik általában. De lehet, hogy náluk pont ugyanannyi, ez a legrosszabb eset. Olyat nem láttam még, hogy valami drágább legyen online, mint ugyanannak az áruházláncnak az üzletében...
Nos, akkor leírom miről volt szó.
Szerettem volna vásárolni - nem online - egy routert. Éjjel gondoltam körbenézek különböző weboldalakon. Sajnos a webáruházas boltok 90%-a nem tart raktárkészletet. Ekkor döntöttem úgy, hogy oké, akkor inkább megveszem a MM-ban, mert ott van készlet, még ha drágább is - persze ésszerű határokon belül. Megnéztem a honlapjukat, ahol ki volt írva, hogy ONLINE ÁR, na most ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon mennyivel drágább, ha nem online veszem meg, mert ha sokkal, akkor el sem megyek, keresek másik boltot.
Na de a válasz végre megérkezett, miszerint VÁLTOZÓ.
(Érzed-érzékeled mennyi fas*ságot összehordtak itt, az egyetlen értelmes és helyes megfejtés, tőled - kedves utolsó - jött.)

Akkor nincs más választásod, fel kell őket telefonon hívni, hogy van-é raktáron és mennyiért.
Egyébként nem tudom mennyire sürgős, de a nagyobb webáruházak, ha nincs is raktáron akkor is 1-3 napon beszerzik, azaz jellemzően 1 héten belül megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!