Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket vegyem meg a kettő...

Melyiket vegyem meg a kettő PS4 csomag közül?

Figyelt kérdés

SONY PlayStation 4 + inFAMOUS: Second Son

vagy

SONY PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall

Még sose játszottam egyik játékkal sem mer xboxom van. PS tulajoktól kérdezem melyik játék a jobb?

2014. máj. 8. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
én a second son-osat venném ,HA ps fan lennék. Nagyon jó konzol a ps , de én Xboxot fogok majd venni :)
2014. máj. 8. 03:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig én is nagy xbox rajongó voltam de szeritem az xbox one-t nagyon elrontották ezért nem is azt veszem meg. Lehetséges hogy a second son mellet döntök.
2014. máj. 8. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

PS3-on játszottam már az Infamous mindkét részével és a Killzone mindkét részével, így nagyjából tudom, hogy milyen ez a két játék.

Killzone mindig is inkább csak tech demo volt. A Guerilla Games csapata talán a legjobb stúdió grafika és a használt technológia szempontjából, meg tudják mutatni, hogy mire képes egy konzol, de a játékélmény már nem a legjobb. Nem mondom, hogy rossz, mert nem rossz játék a Killzone sorozat, a multiplayer kifejezetten jó, a KZ3-nak meg a single-je is nagyon bejött, de nem világmegváltó. Egy újabb FPS, a jobbak közül, de akkor is csak egy FPS, túl sok újat nem tud mutatni.

Infamous meg egy sandbox játék, az ilyeneket mindig is szerettem, pláne, hogy szupererőd van és a házak tetején meg mindenhonnan ugrálhatsz, a karma rendszer is jó, attól függően hogy jó vagy rossz vagy változik a sztori és a képességeid, és az Infamous: Second Son nagyon szép lett, szóval hiába Guerill Games a nagy PS grafikai guru, nem csak ők tudnak igazán szép játékot csinálni.

2014. máj. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!