Menne ezen a gépen akadás mentesen a Diablo 3?
Figyelt kérdés
alaplap: asus H87 PRO
processzor: 8magos intel i5 , 3400mhz/mag
videokártya: intel HD graphics 4600 1024mb
ram: 8gb ddr3
(video kártya olyan benne , hogy elvileg a prociba van építve (? o.O nem értek hozzá , ezt olvastam róla)integrál videó kártya.
válaszokat előre köszönöm szépen ! :)
2014. máj. 8. 03:06
1/9 anonim válasza:
Sajna a "karid' miatt mediumon csak...
2/9 anonim válasza:
Már bocs de mutasd már be nekem azt a 8 magos i5öt!
Tudtommal csak 4 magosak vannak abból.....
És szerintem mindenki más is így tudja, eddig csak i7nél hallottam olyat hogy 4nél több mag van, de ott is csak 6, nem pedig 8.
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat . Eszrese vettem. Elírtam. Csak 4magos
2014. máj. 8. 22:37
4/9 A kérdező kommentje:
Nem kell egybol felpörögni..elirtam ! Veled nem esett meg meg h elirtal valamit?
2014. máj. 8. 22:38
5/9 anonim válasza:
2.-nak üzenném hogy valószínüleg azért írta hogy 8 mag mert a proci kezelő program 8 magnak írja mert 4 mag, de 8 szálon fut. ENNYIT
ERRŐL
6/9 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam 8magot. Meg nincs is összerakva a gépem csak megvannak véve a dolgok. Azert irtam 8magot mert összekevertem a 8gb rammal
2014. máj. 11. 18:55
7/9 A kérdező kommentje:
Ma feltettem a Diablo 3-at es nagy meglepodesemre 100%on fut full grafikan :)))) *-* bódogság <3
2014. jún. 12. 01:45
8/9 anonim válasza:
a laptopomon megy akadás nélkül médiumon, és " hasonló " erősségben van az általad épitett konfiggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!