PSP E1000-t lehet TV-hez csatlakoztatni? És jobb mint az előző PSP-k?

Figyelt kérdés

Wifi nem érdekel különösebben, csak játszanék rajta. A képernyője is tényleg jobb mint a többié? Az aksija jobban bírja? Fog majd több PSP is jönni, vagy ezzel le is zárták a PSP-ket?

Minden választ előre is köszönök, mindenkinek menni fog a zöld kéz!

2014. máj. 15. 12:08
 1/7 Saavedro ***** válasza:

Nem hinném hogy fog kijönni.

Nem jobb, sőt rosszabb. Nekem 3000-es van, szívből mondom, olyat vegyél. Kijelzőben is jobb (látható a különbség) és hardveresen a legjobb. Használtan vegyed, karcmentesen, flashelve. Úgy a hülyének is megéri, mert ingyen szedheted a játékokat és nagyon nyomott az ára (20.000 körül van). Az E-1000 a szegények PSP-je. De azt nem tudom, lehet e TV-hez csatlakoztatni... (a 3000-eset elvileg lehet)

2014. máj. 18. 19:42
 2/7 anonim válasza:
Nekem E-1000 típusú gépem van, és meg vagyok vele elégedve. Egyedül azt tartom kifogásolhatónak, hogy az aksit nem lehet kicserélni a gépben, így ha tönkremegy, mehet a kukába. Az előző válaszolónak : Ha az E-1000 a szegények gépe, akkor te miért warezolsz?
2014. júl. 12. 02:24
 3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem írtam, de nem lehet TV-re kötni az E-1000-es gépet.
2014. júl. 12. 02:25
 4/7 Saavedro ***** válasza:

"Ha az E-1000 a szegények gépe, akkor te miért warezolsz?"

Jogos, valóban. De az E-1000 ettől még szignifikánsabban gyengébb felszereltségű, mint a 3000-es PSP. Egyedül a hátlapja jobb.

2014. júl. 12. 06:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Szegények psp-je valóban... Psp 3000 minden téren jobb

Psp-re azért megy a warezz még ha szegények-é is mert egy játék tök m1 melyik megér vagy 300 forintot de a boltba drágább

2014. júl. 12. 13:56
 6/7 anonim válasza:
Utolsónak : Miért gondolod, hogy egy játék csak 300 Ft-ot ér meg? Elég sok munkát fektettek a legtöbb játékba, pár ezer forintot igazán ki lehet csengetni érte. Most már kb.3000 Ft-ba kerül az összes PSP játék, nem egy nagy összeg szerintem. Ízlésesebb szerintem egy doboz a polcon, kézikönyvvel meg lemezzel, mint egy iso fájl.
2014. júl. 15. 00:51
 7/7 Saavedro ***** válasza:
Ez igaz. Én akkor is az iso-t részesítem előnyben. Sokkal jobb az a tudat, hogy ha véletlenül le is törölném a játékot, simán letöltöm netről, mintha attól kéne féljek, hogy elvesztem a lemezt. Meghát így nem kell a lemezeket is cipelnem, ha viszem valahova a picimet *.* ott van 4-5 játék rajta, amik mindig ott lesznek.
2014. júl. 15. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!