Valakinek valami tapasztalata a Pioneer VSX-329 erősítőről?

válasza:Nekem ilyen van, de találkoztam több hasonló erősítővel is. A csatornateljesítmény ezeknél sajnos annyit takar hogy 1 csatorna asszimetrikus terhelésnél képes rá. Valójában a vsx329-k jó ha sztereóban szól 2x70wattot, nem még ha a tápnak a surroundokat is ki kell szolgálni.
Minőségi zenehallgatásra megfelel, ugyanis diszkrét elemes a vége, és modern digi áramkörök vannak benne.
De az biztos hogy az mnc ből nem sokat fog kihozni, ugyanis azt is jobb ha tudod hogy az mnc re csak rá van írva a 90dB érzékenység, az is jó ha van 86 sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
A Pioneer CDJ 1000 MK3-as cd jelásztó kiírja a zene címeit ? Audio cd-nél is ? és MP3-as cd-nél is ?
A Pioneer CDJ 1000 MK3-as cd lejátszó kiírja a zene címeit ? Audio cd-nél is ? és MP3-as cd-nél is ?
Vagy össze lehet hozni ennyiért jobbat?
Szép napot! A problémám: telefonról hallgattam zenét, (jack kal összekötve). Mivel telefonos felvétel volt, azt gondoltam, hogy nem jó a felvétel, ezért maxra felnyomtam a hangerőt, így normálisan szólt. aztán egy mozdítás után, kiderült, hogy valószínűleg csak a...
Közép árfolyamból való tabletet szeretnék venni (30-40 e ft között ) és ezek közüé ezt találtam a legjobb hardverekkel bíró tabletnek,de azért jó lenne pár vélemény a márkáról,vagy a konkrét modellről!
Valakinek tapasztalata esetleg a fent említett erősítőkkel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!