Meg lehet valahogy házilag javítani a ps3 lemezbeolvasási hibáját?
Figyelt kérdés
Nem kezdi el pörgetni a lemezt, van arra esély, hogy valami olyan hibája van, amit házilag is lehet orvosolni, pl. Olyat hallottam, hogy beporosodás miatt is elromolhat, de akkor ha portalanítom, az megszűnik nem?2016. jún. 20. 10:03
1/1 viperavaki3 válasza:
Szerintem mindenféleképpen el kell vinni egy szakértőhöz de annyit megpróbálhatsz hogy a beolvasóját nem tudom mi a pontos neve de azt egy baba törlő kendővel megtisztítani amúgy az én ps2-őmnek is ez a hibája csak annyi különbséggel hogy nekem még pörgeti de nem olvassa be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!