Egy egyetemi kollégiumban mit gondolnátok a szobatársatokról emiatt, ha meglátnátok?
Valahogy el kell kezdeni a napot.
Egyébként Ő dolga.
Pff, amatőr számok :D
1 évig kollégista voltam, nem bírtam tovább, nem csak szorgalmi időszakban ittuk halálra magunkat minden nap, hanem vizsgaidőszakban is naponta, ez úgy Hétfőtől-Vasárnapig, napi több liter alkoholról beszélünk, szüntenapok nélkül. Olyan szinten mindenkit kikészít az egyetem, hogy ez az egyetlen megoldás a depresszió ellen. Gondolj bele, az egyetemisták 80%-a nem saját kedvéből van ott, nem is való oda, de már alapkövetelmény a diploma. Tehát a hülyék is mennek egyetemre. Teljesen hibbantan viselkednek, alvás a kollégiumban max 2 óra/nap. Rendőrségi sokkolóval sokkolták nálunk egymást, az egész kollégium zengett minden nap a non-stop bulitól, ténylegesen non-stop, a lift úszott sokszor a bortól, sörtől mint a jakuzzi. Kiadják magukból amit kell, azért jó. Állatkert. Az alkohol erre tökéletes gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!