Akik a Családi kapcsolatok kategóriában előszeretettel válaszolnak a kérdésekre, mégis miért szeretik a kérdezőt befolyásolni, és a családja ellen uszítani?

válasza:

válasza:en nem uszitok, annak adok igazat akinek szerintem az adott szituacioban igaza van.
pl : anyamek atturjak a cuccaimat, nem engedik hogy talalkozzam a baratnoimmel, es felpofoznak ha harmast viszek haza - a kerdezo mellett allok, a csaladjaval van gond.
pl2 : miert nem adnak anyamek penzt havi rendszeresseggel? 26F - a kerdezovel van a gond, a csaladja jogosan viselkedik

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem uszítunk senkit sem a családja ellen ok nélkül. Ahogy előttem is írták: nem fogja senki azt mondani egy bántalmazó szülőre, hogy akkor simogasd meg a buksiját: ,,Jól csinálod anya, rossz voltam, két pontot vesztettem a dolgozatban, verj meg!”
Mi a probléma, kérdező?
További kérdések:
Némelyiken kifejezetten furcsa utalások is láthatóak.
Még ha segítségre van is szükséged, valamiben, még abban is a pénz fog dönteni, hogy milyen minőségű lesz az a segítségnyújtás amit kapsz. Orvosi, pszichológiai, ellátásoknál is. Iskolázottságnál, sportokban is. Emberi kapcsolatokba, barátságba, "szerelembe" is...
Az otthoni számítógépezésre? Vagy kutyasétáltatásra? Mik lesznek a vad emlékeitek, a feledhetetlen kapcsolatok, az instasztorikon amit kiraktok? Fiatalkorotok elpocsékolása “nyugger” dolgokra visszaüt, nem fèltek?
Vannak jó dolgok az életemben, de mintha a rosszbol mindig is több lett volna, ez pedig beárnyékolja jót. Sokszor olyan az egész mintha nonstop küzdelem lenne, néha az embernek van egy két jobb pillanata amikor nem érzi semminek a terhét, de ez nagyon ritka.
Ha nincsenek barátaim úgy jóval nehezebb lesz barátnőt találnom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!