Miért van az, hogy sok ember nem csukja be a száját?
Gyerekkorom óta megfigyeltem, hogy rengeteg embernek résnyire nyitva van a szája - de mindig! Ül a buszon, sétál az utcán, moziban, boltban stb. Szóval nyitva van a szájuk - csak úgy. És engem oltárian zavar, főleg ha a buszon mellettem ül/áll egy ilyen vagy a boltban mögöttem és egyszerűen undorodok az ilyentől. Volt osztálytársam is még általános suliban, egy lány, neki meg még ki is voltak száradva az ajkai. Folyamat nyitva volt a szája - nem nagyon, csak éppen résnyire, hogy a fogai kilátszottak. Mindig azt vártam, hogy a légy mikor repül bele.
Nem vettem észre, hogy másnak feltűnt volna, lehet csak én vagyok ennyire ingerlékeny erre a témára, de legalább szeretném akkor megérteni, hogy miért. Valami megszokás vagy betegség ez? Mást is zavar? Van aki nem is tudja magáról?
(én csak akkor vagyok így, mikor nagyon elfáradok (12órázok melóhelyen) és annyira jól alszom éjszaka, hogy kinyílik a szám - de erre rögtön fel szoktam kelni és be is csukom).
4: ezt nem értem... hogy lehet valakit nem önszántadból nézni.
Nyilván elsőre egy pillanatra "beúszik" a tekintetedbe, de azonnal el is kaphatod a tekintetedet, problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!