Miért szerencsés dolog találkozni egy ichtiológussal?
A mai napon vonattal utaztam. Reggel csatlakozott hozzám egy hölgy. Beszédbe elegyedtünk, és elmondta magáról, hogy ő egy ichtiológus, majd hozzáfűzte, hogy hatalmas szerencsém van, hogy találkozhatok egy ichtiológussal.
Nem értettem, hogy miért vagyok nagyon szerencsés, megkérdeztem tőle, de válasz helyett csak terelt, és csak ismételgette, hogy szerencsés vagyok.
De miért van nagy szerencsém, hogy találkozhattam egy ichtiológussal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
pl. az jutott eszembe ha később József Attila olvasta, milyen véleménnyel lehetett? szomorúan tudomásul kellett venni hogy vannak iszákosak, meg ilyen mindenféle szereket használók, érdemes őket elkerülni a saját érdekedben és ennyi?
Ha en nem tartozom a célközönséghez akkor minek látható szamomra az hogy megosztott vmit?
Nekem a plátói szerelem jelenleg.
33 éves, anyukájával él,anyukája csinál meg mindent otthon neki, más jövedelme nincs. Programozó, de csak játékfejlesztést hajlandó elvállalni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!