Van olyan ember aki hisz abban egyszerre hogy michael jackson él, holdon nem járt senki, chemtrail méreg, covid direkt volt?

20: Természetesen, de aki olvas híreket, annak illene tudni. Én ferdítek, vagy az alábbi források?
19:
1. A védőoltásoknak köszönhetően igen. Azonban a COVID oltások többsége (a kínai kivételével) nem felel meg az "oltás" covid előtti definíciójának. A védőoltás legyengült kórokozót juttat a szervezetbe, az új típusú "oltások" pedig a tüskefehérjéket programozzák át, 2020 előtti definíció szerint genetikai terápiás injekciónak és nem vakcinának minősültek. Tehát technikailag jól mondod, oltás helyett "oltás"-t kellett volna írnom.
Szintén kérdés, mit terkintünk "halálos" betegségnek, pl. a náthába is sokan bele tudnak halni, az USA-ban 50.000-en évente, és nem érdekel senkit annyira a dolog, hogy oltasson, mert az oltások nem túl hatékonyak ellene a gyors mutálódások miatt. Nálunk is 2017-18 táján volt egy 17-20.000-es halálozású elég súlyos influenza, nem igazán ütötte át a sajtó ingerküszöbét. A COVID ugyan magasabb ennél, de nem drámaian magasabb, a maga 50.000 áldozatával 2 év alatt. Szubjektív, relatív, hogy mi a "halálos".
2. Nem is állítottam, hogy az oltás népességcsökkenést okozott volna. Azonban egyre több adat jön ki arról, hogy egészségügyi problémákat okozott. Csak a mai napon ez derült ki:
Természetesen tudok mondani országokat, ahová nem, vagy elenyésző számban érkeztek oltások ill. adatták be őket. Bolívia, fekete Afrika szinte egésze, Afganisztán, Pakisztán, délkelet ázsiában is vannak. Európában emlékeim szerint 20%-al az Ukrán a legoltatlanabb nemzet, nincs információnk arról, hogy ez náluk népességcsökkenést okozott volna.
Ezen a térképen vörössel jelzik a legkevésbé oltott országokat: [link]

A CIA csak egy teóriát állított fel arról, hogy laborból is kiszabadulhatott (feltételes mód) a vírus.
Szó sincs fix megállapításról.
Amúgy a CIA hogyan nyomozhat kínában a járványt okozó vírus forrását kutatandó? Kína mióta engedi meg a CIA-nak, hogy kínában bármilyen tevékenységet folytasson?

Amúgy meg én a 17. válaszra reagáltam amiben azt állítja valaki, hogy ez a CIA hivatalosan álláspontja, ami nem igaz.
Csak feltételezés...

Letoha is vizsgálódott ezügyben kínában?
Mikor volt ez?
Vagy ez is csak teória, azaz fikció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!