Mennyire gáz ez?
Nos, már kb. 5 éve nem ültem autóban mivel gyalog szoktam járni dolgozni. Egyik rég látott ismerősöm vitt haza és elfelejtettem bekötni magam és így mentünk kb. 100 métert. Mennyire gáz ez? És megkérdezte hogy "amúgy nem kötöd be magad"? Utólag nagyon elszégyelltem magam. És ráadásul 26 éves férfi vagyok, tehát még arra sem tudnék hivatkozni hogy idős vagyok és felejtek.
Egyébként tele volt a kezem a cuccaimmal.

Nem gáz, nem gond. Nézd inkább fordítva, hogy ő figyelt rád, hogy bekösd magadat, ami megint ritka.
Sokkal gázabb az, amikor 1* mentem valakivel egy helyre és úgy akartam kiszállni az autóból, hogy még be voltam kötve:).

Senkit nem érdekel, ha gondolt rólad valamit, valószinűleg annyit, hogy szétszórt voltál, más járt a fejedben, elfelejtetted bekötni magadat, szólt, és ennyi.
Én egyébként 29 évesen, akkor 11 éves jogositvánnyal tanultam meg, hogy hátul is kötelező becsatolni az övet, 11 évig vezettem úgy, hogy azt hittem, hogy ott nem kell. A barátom, akivel erről vitatkoztunk (rákerestünk aztán, hogy kinek van igaza, és kiderült, hogy én tévedtem) soha azóta nem hozta ezt fel, pedig ültem már azóta a hátsó ülésén, szóval lett volna alkalma a véremet szivni, de szerintem rég elfelejtette.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!