Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik ezek a poénok most?...

Mik ezek a poénok most? Mindenhol ezeket látom, de nem találom az eredetüket

Figyelt kérdés

Hazaáruló egy szó

Zászló zászló szív

Fiat 500

ma 12:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Valami politikai dolgok lehetnek. ChatGPT nem tudott rá érdemben válaszolni.
ma 13:00
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Harcosok klubja, és ne a chatGPT-t kérdezgesd, hanem guglizz rá.
ma 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Ja, persze, nem tudod...
ma 13:10
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Chatgpt tényleg nem tudja. Egy sablon választ ad (ami amúgy helyes is nagy általánosságban), ha külön időt hagysz neki a gondolkodásra, akkor talál egy tibiatyás facebook posztot, meg egy reddit bejegyzést, de még mindig nem az ősforrásra mutat.
ma 13:18
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Google: "harcosok klubja orbán" és megtudod.
ma 13:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megtaláltam 😊
ma 13:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Orbán online incel-hadsereget toboroz, hogy majd jól infleuncerkedjenek, meggyőzzenek.... Vagyis lényegében trollokat szabadít rá irányítottan az internetre...
ma 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7-re:

És szerintettek ennek lesz bármi eredménye?

Troll hadseregük eddig is volt, Pankotai Lilit meg a többi diáktüntetőt pocskondiázták.

Ha most mondjuk kétszer vagy tízszer annyian lesznek, mi történik? Eddig is tudtak mocskolódni, ahová odaszabadultak, de ettől még árad a Tisza, hidat foglal a Momentum, megtölti a Kossuth tér kétharmadát egy magánszemély tüntetés-szervező, és Hadházy Ákos rendületlenül küldi újabb és újabb történeteit NER-lovagok korruptságáról és luxizásaikról. Ott egyébként nincsenek is más hozzászólások, csak a kormányt szidók.

ma 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8: annyi van, hogy eddig legalább azok maguktól, talán kreatívabban voltak agyilag zoknik, nem úgy, mint most, hogy 1) hogy meg is volt mondva nekik, hogy mit mikor hova kommenteljenek, 2) nyereményjátékon adják el az önálló gondolkodásukat.
ma 14:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok

Miért lettem lepontozva? Ezzel a keresőkifejezéssel tényleg megtalálja a kapcsolódó cikkeket... Mi a gond azzal amit írtam?

ma 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!