Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság miért utál mindenki...

Manapság miért utál mindenki ennyire írogatni, chatelni?

Figyelt kérdés
ma 04:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Ki utál? Kiel?

Random idegenekre írsz és csodálkozol, hogy nem válaszolnak?

ma 05:42
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem utálok a barátaimmal, családdal. Idegenekkel meg random ismerősökkel nem chatelgetek, van jobb dolgom.
ma 06:40
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Én nem utálok, csak nem mindig szeretek. Azért, mert az élő találkozásokat sokkal jobban szeretem. Szeretnék egyszerre csak egy helyen lenni, egyszerre csak egy beszélgetésre, egy személyre figyelni
ma 06:59
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Hosszú időn keresztül chatelgetés inkább az MSN-en nevelkedett millennial generációra jellemző akiknek a hívás még viszonylag drága volt, főleg csak csevegésre.

Mai fiatalok inkább videohívast csinálnak, vagy hangüzenet küldenek mint lepötyögni mert az lassú unalmas időigényes.

ma 07:15
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Mert senkit nem érdekelnek a fura fárasztó idegenek. A barátaival meg csetel mindenki. Vagy nem, de akkor meg máshogy tartják a kapcsolatot.
ma 07:30
 6/13 anonim ***** válasza:
58%

Engem zavar hogy annyi sincs benne hogy felhivjon.

Hanem pötyögve vitázik is.

Pl egyik exem is.

Vagy sulyos témákat pl kirugás akármi is csevegve kell megbeszélni.

Nekem ez nem normális.

Megha ismerkedek is neten heteken át is ez a pötyöges. Egy kész vicc hogy arrol csevegunk hogy kiköltözne ő is en is kukfokdre es irasban beszelunk arrol hogy lenne a munka albi meg stb

Joformán már összeköltözésről van szo de ugy hogy még egyszer fel nem hivott nem is értem hogy nincs erre igénye az embereknek?

Másik meg hangüzeneteket küldözget meg kér, es igy allandoan percekig kell hallgatnom nekem ez "kín", vele is eléggé elmélyültek a témák de még mindig nem hivott fel mert az meg ebbol is görcsölest csinál hogy szerinte egyeztetni kell errol is mikor hivhat meg mikor tudunk beszélni.

Más ember meg felhivja akit akar azonnal max nem veszi fel a másik oszt kész.

En pl ezért is utálok csetelni.

Jóhogy nem így házasodnak már az emberek hogy cseten megkér b+.

Csak mert a cseten szakitás is már divat.

ma 07:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Volt, hogy nekem sem írtak vissza emberek. De igazából már nem zavar annyira. Biztos elfoglalt, egyébként is mindenkinek megvan a saját nyomora.
ma 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Hát nemtom, én meg pofázni utálok xd Írogatni lenne kedvem, csak időm nincs most az egyetem mellett.
ma 08:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyébként meg, a problémáimat úgysem tudnák megoldani, hiába írogatok bárkinek, szóval igazából nem oszt, nem szoroz, hogy visszaír-e, vagy sem. A világon nem múlik ezen semmi. Az életben úgyse fogok előrébb tartani, hasznom se származik a dologból, szóval tökmindegy.
ma 08:13
 10/13 anonim ***** válasza:
8 nyilván nem small talkrol kell pofázni teloban sem. Arra nyilván senkinek nem lenne igénye.
ma 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!