Mi történhetett Egressy Mátyással?

válasza:

válasza:#1: Nem hiszem, hogy már nem élne. Külön FB csoport szerveződött a keresésére, többen írták, hogy ma is látták felbukkanni itt-ott, a személyleírás megegyezett. Jelenleg is több százan keresik, szerintem élve fog előkerülni, folyamatosan figyelem a híreket.
Szegény srác gondolom olyan szinten be van állítva, hogy azt se tudja, merre van előre. Én is jártam már így (mondjuk én önmagamat kábítottam el, de lehetséges, hogy Mátyás is önszántából fogyasztott drogot).
A drog hatása már csak kiment belőle így közel 2 nap után.
Akkor hova menekül? Mert látták ismerősei, de elrohant előlük.

válasza:4-re:
Biztos, hogy még hallucinációi voltak. És ezek még azután is lehetnek, hogy már kiürült belőle a szer. Nemrég egy rendőrnő előadását hallgattam erről (vagyis általában a kábítószerek hatásáról, kamaszgyerekek szüleinek tartották), ő mondott ilyet.

válasza:

válasza:6
Akkor lapozzál.
Minden infó fontos lehet.

válasza:Ez nem infó gyűjtésre szolgál, simán kíváncsi a kérdező, a kommentelők spekulálnak.
Ha meg valakinek infóha van az meg a rendőrséget hívja és nem egy anonim platfkrmra ír álnéven.

válasza:Na latom a 0 -ra pontozast.
Hogyan is segítenek akkor a megtalálasban amiket idehanytatok? :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az Egressy tértől az Örs felé haladva, közvetlenül a Nagy Lajos király útja mellett van 3 darab világos színű 10 emeletes panel ház. Ezek nagyjából mennyi idősek?
Ott lakók kinek mi a tapasztalata? Lavotta utca Egressy út Ezek mennyire "gázak" Mennyire érdemes itt házat venni?
Egressy út 112? Vagy bármi tapasztalat a kivitelező épkar-ról?
Nekem egy kicsit bonyolult ez a kereszteződés. Két hete van jogsim, kicsit bizonytalan vagyok.100 Nagy Lajos király útja
Sziasztook, ebben az evben megyek 9.be,az lenne a kerdesem, aki ismeri az iskolat, esetleg oda jar, tudna velemenyt irni? Peldaul milyenek a tanarok, milyen a kozosseg,mi az elvaras, satobbi. Megkoszonnem, ha tudnatok minel hosszabb velemenyt irni;D (sok helyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!