Ercsi Kisfaludy út eleje nagyon élhetetlen? Ott lakók kinek mi a tapasztalata? Lavotta utca Egressy út Ezek mennyire "gázak" Mennyire érdemes itt házat venni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én kifejezetten csúnyának gondolom az ottani városok többségét, főleg építészetileg. Persze vannak kivételek mint például Gödöllő, Vác, Szentendre, Dunaharaszti egyes részei de nagy többségben nagyon rendezetlenek a városok. Legrosszabb szerintem Gyál, Érd és...
A rendőrség nem igazán foglalkozik vele annak ellenére sem, hogy bedrogozva lezúztak 3 parkoló autót is. 42nm-en laknak 6-an.
A költözést leszámítva és nyilván a kulturált, asszertív megbeszélésen túl milyen lehetőségek vannak élhetetlenül dübörgő, óbégató szomszédok ellen? Panel lakásról van szó...nem szép, de a mocskos kis trükkökre is vevő vagyok már. Remegek az idegtől konkrétan, pedig...
Az ő véleményük szerint az elmúlt évtizedben mindent (is) beépítettek már, alig van zöld és szabad terület, mindenki, aki keletről e városok valamelyikébe költözött kész idegroncstelep, rengeteg a másokkal alaptalanul lekezelően viselkedő alak, dugó dugó hátán, nincs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!