Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ercsi Kisfaludy út eleje...

Ercsi Kisfaludy út eleje nagyon élhetetlen? Ott lakók kinek mi a tapasztalata? Lavotta utca Egressy út Ezek mennyire "gázak" Mennyire érdemes itt házat venni?

Figyelt kérdés

jan. 18. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Nem ismerem a települést, csak a hírét. Szóval helyi infóval nem tudok szolgálni, viszont egy általános, elgondolkodtató ténnyel annál inkább. Szóval ha tételezzük fel, van az egész hírhedt településen mondjuk pár kevésbé kriminális, vagy épp jó utca, azzal is mit érsz el, ha odaköltözöl? Ha kimész sétálni, elmész a helyi boltba, postára, neadjisten a gyereked a helyi iskolába kell járjon, tömegközlekedsz stb, szóval mindenhol azokba fogsz futni, akiket legszívesebben elkerülnék. Szóval kis pénz ide vagy oda, de én ilyen településre biztos hogy nem költöznék.
jan. 18. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Nem mehetnek át a másik utcákba ott, akik problémásak? Nem is fognak később ingatlanokhoz jutni a jobb utcákban?
jan. 18. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ercsi az a pokol a földön.
jan. 20. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek is csúnyák a Budapesti agglomerációs városok?

Én kifejezetten csúnyának gondolom az ottani városok többségét, főleg építészetileg. Persze vannak kivételek mint például Gödöllő, Vác, Szentendre, Dunaharaszti egyes részei de nagy többségben nagyon rendezetlenek a városok. Legrosszabb szerintem Gyál, Érd és...

Új szomszédok költöztek az alsószomszédba, azóta teljesen élhetetlen itt élni. Folyamatos ordibálás, folyamatosan üvöltő hangos zene, van, hogy...

A rendőrség nem igazán foglalkozik vele annak ellenére sem, hogy bedrogozva lezúztak 3 parkoló autót is. 42nm-en laknak 6-an.

Milyen "trükkök" léteznek élhetetlen szomszéd ellen?

A költözést leszámítva és nyilván a kulturált, asszertív megbeszélésen túl milyen lehetőségek vannak élhetetlenül dübörgő, óbégató szomszédok ellen? Panel lakásról van szó...nem szép, de a mocskos kis trükkökre is vevő vagyok már. Remegek az idegtől konkrétan, pedig...

Sopront/Győrt (és környéküket) miért ajánlják még mindig? Ha az összes helyi lakos szerint már túlzsúfolt, egyben élhetetlen lett, plusz a betörések...

Az ő véleményük szerint az elmúlt évtizedben mindent (is) beépítettek már, alig van zöld és szabad terület, mindenki, aki keletről e városok valamelyikébe költözött kész idegroncstelep, rengeteg a másokkal alaptalanul lekezelően viselkedő alak, dugó dugó hátán, nincs...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!