Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A német nők hogyan viszonyulna...

A német nők hogyan viszonyulnak a muzulmán férfiakhoz? Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A túlnyomó többség a saját kultúrköréből szeretne társat magának.
2014. jan. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Milyen német lány nevek vannak?

Valami jól csengőt szeretnék! Köszönöm!

Hogyan tudnám megszeretni a német nyelvet?

(Tudom, már van egy ilyen kérdés, de a kérdező ott más helyzetben van, mint én.) Nos, én gimibe járok, és második nyelvként németet kell tanulnom már 2 éve, mert az osztály ,,azt szavazta meg". Eredetileg franciára szerettem volna menni, és a német lett volna az...

Milyen a szórendje a spanyol mondatoknak?

(kijelentő, kérdő mondatokra gondolok elsősorban) Olyan, mint a németnél? Vagy van hasonlóság a 2 nyelv között?

A párommal 20 évesek vagyunk. Most nyáron külföldre (Német, Svájc) akar menni dolgozni és nekem is menni kéne. Vele. Viszont itt vannak a barátaim,...

Tehát...nem akrok menni meg nem is.A pénz ért igen,meg jobban élnénk,meg sporolni ugyebár...de Én nem tuok németül...jo tanuljak meg...de perfekt sose leszek max alap szint.Igy h barátkozzak?Tök egyedül leszek....jo a párom ott lessz de az nem ugyan az...minimum 2...

Milyen lehetőségei vannak manapság egy német nyelvtanárnak? Várom a némettanárként dolgozók tapasztalatait.

Van igény német nyelvtanárokra?Megéri belevágni?Mik a lehetőségek a fővárosban és vidéken?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!