Szerintetek milyen magas lehet Martin Garrix?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 14:20
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Komolyan ez a legnagyobb gond az életedben, hogy nem tudod az a 17 éves holland taknyos milyen magas...?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, csak kivancsi lennek tudod edes:) de te biztos jobb zenet csinalsz tole szoval kritizald csak;)))
2014. jan. 28. 16:10
3/10 anonim 

válasza:

válasza:mondtam 1 rossz szót is a zenéjére?
csak azt mondtam, hogy holland 17 éves takony gyerek.
meg mivel takony gyerek még úgyis nőni fog
4/10 anonim 

válasza:

válasza:meg kimondtam, hogy én jobb zenét csinálok? :DDD
6/10 anonim válasza:
szerintem nem lehet túl magas mert amikor ott állt Calvin Harris mellett akkor elég alacsonynak rünt, meg a fotókon is olyan kis pici, olyan édes. Kedvenc dj-m. Olyan kis cuki feje van.
7/10 anonim válasza:
Szerintem is picike, 170nel tuti nem nagyobb c:
8/10 anonim válasza:
175cm Ask.fm-en írta
Szerintem is olyan cukii! :D
9/10 anonim válasza:
Van askja??????? :o am én is 170re tippelnék
10/10 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok és mikor mellettem állt csak egy picivel volt magasabb szóval szerintem nem lehet több 170-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek egy magassarkúval együtt 178 cm magas lány túl magas vagy még átlag?
Én 166 cm vagyok,és imádom a szép magassarkúkat,amik szinte kivétel nélkül 10-11cm-esek,és így leszek kb.178cm. Ez már "toronynak" számít vagy még okés ? Csak kíváncsiságból kérdezem,nyilván ezentúl is fogok magassarkúkat hordani,csak érdekelne,ki mit gondol erről. 30/N
Még mennyit nőhetek kb?
16 éves lány vagyok és csak 152 cm. 47 kg körül, nem tudom, ez mennyit számít. Anyukám 160 cm, apukám 185 körül. Ugye még növök? És ha igen, mennyit?
Egy átlagos, huszonéves nő milyen magas?
Fura a kérdés,de légyszi csak válaszoljatok.
Kopasz, jó kepű, magas fiuk vannak itt?
Pest megye kornyekerol! 18-19 evesek irhatnak. En 17eves vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!