Az ország keleti, északkeleti részén élő emberek különböznek viselkedésben a nyugat, északnyugatiaktól?

válasza:egy északkeleti lakos véleménye: ha itt rendesek, barátságos emberek élnek, én megeszem a kalapom :S
tájegységtől független, de egyéni véleményem szerint (Pl: jártam Budapesten) és az itteniekhez képest, nagyon nagyon másképp viselkednek, persze biztos ott is vannak goromba emberek, a keleti emberekre (tisztelt a kivétel) leginkább a irigység a felszínesség jellemző.

válasza:Ott beszélik a legszebben, legtisztábban a magyar nyelvet.
Én ennyi különbséget tapasztaltam.

válasza:

válasza:...mondjuk a cigányok nyugaton is cigányok, és ott se különbek, szóval ha így nézzük abban sincs nagy különbség.
A mennyiségükben se, ismerve a belső somogyi, - fejéri falvak összetételét.

válasza:Hát ha magamból indulok ki, akkor kedves, és udvarias vagyok.Nálam előzékenyebb embör nincs tirpákfalván.De ha felbosszantanak akkor tovaszáll a jómodorom :)
Nyíregyházi vagyok
UI:de hidd el ha elmégy egy kis faluba, megtapasztalod, hogy mennyivel másak az emberek pozitív értelemben.(bárhol az országban)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt megértem, hogy most miért nem költözik senki Kubába vagy Észak-Koreába, de a hidegháború alatt Kelet-Európában nem volt általános éhinség meg harmadik világbeli körülmények, maximum Romániában a 80-as évek végén és Albániában, de azért a szoci országok többsége pl....
Érdekesnek találom, hogy atomerőmű építési láz van Kínában, Oroszországban, Vietnamban, Egyesült Arab Emírségekben, Törökországban, Belaruszban, Bulgáriában és újabban már Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban is. A komoly atomnagyhatalom Franciaország az...
Például ez az ember is. Pont a fordítottja igaz, amit ír.A nyugati országok sokkal több kárt okoztak Magyarországnak, mint az oroszok.Jelenleg is állandóan szívatja az országot a nyugat, főleg a németek meg a franciák.Az oroszokkal csak a második világháború körül és...
Ebbe az országba szeretnék ugyanis emigrálni, mert ez az ország lesz az, amelyik a legtovább emlékeztetni fog még az európai kultúrára a 21. század derekán. :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!