Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok csalódott az...

Csak én vagyok csalódott az "Eurovision" magyar felhozatala iránt?

Figyelt kérdés
Szerintem borzalmas,de ez a saját véleményem....Tik mit gondoltok?
2014. máj. 8. 08:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is röhej és egyben szégyen, hogy egy jött ment N1GGER képvisel minket, akinek mellesleg ELŐZETESBEN lenne a helye, amiért megvert két magyar srácot, csak úgy poénból.
2014. máj. 8. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Beck: 30Y

Lukács: Tankcsapda

Kóbor, Szörényi, és Zorán egy letűnt korszak képviselői. Lassan mindhármuk a 70. X-et tapossa már, és érthető ha már zeneileg nem produktívak, így nincs rájuk igény, ha sajnálatos is a dolog. Szeretem a zenéjüket, de ebben a korban már nem látok esélyt az újrázásra.

Az általam felsorolt zenészek még aktívak,fiatalok, tudnak újat mutatni, és mutatnak is, mégis egyszerűen átsiklik rajtuk a popkultúra. Sőt, nem csak rajtuk, hanem az általuk képviselt zenei stíluson is. Ezt sajnálom nagyon.

2014. máj. 8. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:

A 30Y meg az újat mutatás két külön dolog. Egy kaptafára gyártott unalmas teljesen egyforma számok. Ami pedig az alternatív zene szerepét illeti, a magyar palettán az általuk képviselt színvonalhoz képest (értsd egy meglehetősen gyenge orgánummal rendelkező énekes felolvassa a versét amit füvezés közben írt, míg másik pár magát zenésznek nevező ember úgy tesz, mintha tudna hangszeren játszani, de valójából nem tud). Gyakorlatilag manapság a csapból is az alter folyik Y, Kispál, Bori, Kiscsillag stb. Én már rohadtul unom őket. Tök egyforma dagályos szövegileg agyoncsicsázott drogos számok, gyenge zenei aláfestéssel. Tudod mi az igazi zene? Amikor összefosod magad egy gitárszólótól, vagy beleborzongsz az énekes hangjába, nem ez az alter rocknak csúfolt bohóckodás.

Magyarországon a mostani valóban felkapott és tényleg jó bandák kb. a Paddy and the Rats-ben ki is merülnek.

2014. máj. 8. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:

77, erről a 30Y-ról soha nem hallottam, de egyetlen ismerősöm sem. Az Omegát, Illést, Zoránt az ő idejükben mindenki ismerte. Egy Demjén még mindig teltházas koncertet tud összehozni, az LGT-nek ötször kellett megismételnie a tavaly márciusi koncertet, annyian akartak jegyet venni.

Ilyet semelyik "mostani" fiatal együttes nem tud megcsinálni.

A Tankcsapda egy közepes együttes, azonos kaptafára készült számokkal, úgymond rétegzene.

2014. máj. 8. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó szám a Running.

És rohadtul utálom, ha egy énekest (itt konkrétan nem Kállayra gondolok, de rá is igaz) csak azért nem tartanak tehetségesnek, mert mai popzenét játszik. Mert csak az 5millió éves hiperelvont balladák a zenék, meg a Depresszió, persze.

2014. máj. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!