Hogy hívják a négy fős férfi énekeseket?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik piros-fehér csíkos öltönyben és kalapban énekelnek vicces nótákat különleges alkalmakkor.2014. máj. 8. 22:11
1/9 anonim válasza:
Négy fős férfi énekesek? Talán sziámi ikrek? Vagy skizó?
4/9 anonim válasza:
Mutatsz ilyet? Én még nem is láttam ilyen produkciót.
5/9 anonim válasza:
mariadzsi vagy mi
vagy a kvartettre gondolsz?
6/9 anonim válasza:
Azt hiszem arra gondol, amikor 4 srác odaállt a kiválasztott lány ajtaja elé lenyalt hajjal, kiöltözve, majd amikor az ajtót nyitott, egyszerre elkezdtek énekelni egy dallamot. Közben néhányan közülük külön szálon énekeltek a dalhoz, míg a többi a dallamot igyekezett aláfesteni. Persze nem beatbox, ez ilyen szerelmes nyáladzás volt. Keresem közben, de helyette annyi hülyeséget találok youtube-on, förtelem. :DD
7/9 anonim válasza:
Kvartett. Ez nem új dolog, nem lenyalt hajú szerenádozás-hülyéskedés, régen ez egy népszerű dolog volt.
8/9 anonim válasza:
Ja, úgy más. Azt hittem, a Kvartettnek kizárólag a négy vonós együttesét nevezzük, míg a négy énekes valami más.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom van-e külön magyar nevük de szerintem erre gondolsz: barbershop quartet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!