Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha 46 évesen...

Mit tennétek, ha 46 évesen kapnátok egy SMS-t egy 17 éves lány ismerősötöktől, ami így szól: "Te vedd el. "?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 23:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én megértem a kérdezőt, férfiak vagyunk. Veszélyes játék ez, mivel ez a tini szerelmes beléd, az meg bármikor megőrülhet.
2014. máj. 11. 01:03
 22/25 anonim ***** válasza:
26%

WTF?

Basszus. EZ mi????? Én speciel többször küldtem véletlen SMS-et rossz címre.

Ja, hogy te egy pasi vagy, és dugtál vele? AKkor ásd el magad jó mélyre, és fizess gyerektartást egy gyereknek, ha ennyi eszed van. SZánalom!!!!!

2014. máj. 11. 01:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

nem törvénytelen, 14 év alatt van liliomtiprás. én azonban nagy esélyt adok arra, hogy kamu az sms, valaki szívat, csak röhögcsél a lány a barátnőivel, vagy esetleg a te haverjaiddal.

a tinik valóban totál be tudnak kattanni, szóval óvatosan. esetleg kérdezz vissza, vagy írj vissza valami rövidet, aztán kiderül, hogy mit válaszol. ha ennek semmi előzménye nem volt, akkor írhatod pl. azt, hogy "ezt szerintem nem nekem szántad" és ha mégis, akkor majd ír.

ha házas vagy, akkor nem pont egy 17 éves sms-ben nyomulós szűz lányt ajánlanék megcsalásra.

2014. máj. 11. 01:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Várnék egy évet és utána írnék neki, hogy "na mehet a buli"!

Biztos meglepődne. :D

2014. máj. 11. 12:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Geró vagy? Kell szemüveg?
2014. máj. 11. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!