Ti tettek már olyat, amit nem kellett volna?
Figyelt kérdés
Amit nagyon nem kellett volna, mert mondjuk nagyon túl lősz vele a célon, és ellent mondasz saját magadnak, csak a pillanat kedvéért.
És azt később bánhatod, akár kegyvesztetten, csalódva magadban, hogy hogy juthattál el idáig.
Talán egyszer túllépsz rajta, de mások nem fognak, és az ő szemükben talán úgy fogsz élni, mint egy olyan ember, aki ilyeneket tesz, pedig ez csak egyszeri, pici hiba...
2014. máj. 11. 20:22
3/5 A kérdező kommentje:
és ezeken hogy léptek túl?
2014. máj. 11. 20:57
4/5 Warren Scott válasza:
Sajnos igen, és csak utólag jöttem rá, mikor már késő volt.
5/5 piriiiiii válasza:
Hát, nehezen léptem túl, sőt, a legtöbbön talán túl sem léptem még... A jó öreg közhely: az idő múlása mindent megold. És ez így is van, kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!