Fiúk és férfiak! Az asszimetrikus mell, vagyis a két mell mérete közötti jelentős eltérés mennyire zavar titeket párkapcsolatban? Elöször amikor elmondják/meglátjátok, akkor hogyan reagáltok? Kérlek szépen titeket a normális válaszadásra!
Semennyire. Nekem mindegy, hogy egy nőnek kicsi, nagy vagy asszimetrikus a melle sőt ha amputálni kellene betegség miatt akkor sem az döntene.A személyisége a lényeg a többi nem számít. A szépség múlandó nagyon, a belső értékek viszont egyre vonzóbbá teszik az illetőt.
33\F
Igen, számít. Nincs értelme itt tenni a jóindulatút, ha az író így anonimban őszintén kiváncsi erre akkor őszinte válasz is jár érte.
A férfiak sokféleképpen viszonyulnak a női testhez: ez meg van határozva előző élmények, elvárások, média, stb. stb. által. Biztosan találsz olyan srácot akit ez egyáltalán nem foglalkoztatja, engem konkrétan - három évig éltem egy feszes nagymellű, geomtriailag pontosan megegyező mellű lánnyal párkapcsolatban - ezek a dolgok nagyon fontosak, tudom milyen egy igazán jó mell, és ha nem ezzel van dolgom az erősen szembetűnő.
De én személy szerint lehet egy egyedi példa vagyok, mikor egy lányt meglátok meztelenül rögtön a genetikáját szkennelem.
Annyit tanácsolok, hogy vállald a tested, olyanok vagyunk mindannyian amilyenek, vannak dolgok amin nem tudunk változtatni, így hát nincs is értelme ezeken parázni... főleg hogy rengeteg minden van amit tehetsz a testedért: ha eljársz edzeni pl. körzővel rajzolt mellű csajok garmadáját tudod magad mögé szorítani ha formába hozod a tested.
25 F
Én ilyet el sem tudok képzelni. Hallottam már, hogy lányok ilyen miatt paráztak de őszintén szólva soha életben nem láttam még ilyet, pedig nem 2 vagy 3 meztelen nőt láttam életemben. Van egy olyan érzésem, hogy túlliheged a dolgot és valami olyan apróságról lehet szó amit vagy csak te veszel észre vagy ha más is, akkor is valami apróság lehet. Szóval szerintem nyugodj meg, nem lehet gond :)
24/F
Valakinek számít, és valakinek nem.
Valakinél ez kizáró ok, valaki rá se hederít.
Nem vagyunk egyformák.
Én például a nagyobb, eres mellektől tudok kiborulni, bár ha már úgy megismertem a lányt, ez nem lehet ok a szakításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!