hát a Jehova legényege, hogy mindig mondanak egy új dátumot a világvégére és azt is hozzáteszik, hogy összesen 144 ezren juthatnak a mennyekbe. ennyi a vallás. Ezután már csak a fizetés a lényeg. Sokszor a térítők sem szívesen mennek. Ha a két alapdologra kérdezel pl. miért pont 144 ezren jutnak a mennyekbe? Akkor arra nem fognak tudni érdemben válaszolni (kb azt, hogymert írva vagyon). Az alapmű, bibliaszerűség, kb 180 éve keletkezett és az alapító írta. Azóta tart az örület
2014. jún. 9. 18:19
13/18 wapo válasza:
Fogadd őket a következőkkel.
Á uraim, önöket az isten kűldte. Épp nagy munkában vagyok és nem győzöm egyedül. Segíthetnek...kertet ésni, fát metszeni, takarítani, vizet szerelni, krumplit pucolni stb,stb,stb....
2014. jún. 21. 13:09
14/18 anonim válasza:
Ha megkérdezik, hogy akarsz-e beszélgetni jehováról mond azt, hogy igen... semmi válasz... még egyik sem jutott el idáig
2014. júl. 6. 19:09
15/18 anonim válasza:
Egyszer pont akkor jöttek mikor a haverokkal pizzát rendeltünk egy kicsit (nagyon) beállva. Kopognak és megyek a pénzzel a pizzáért. Mire kinyitom két nő áll az ajtóban. Gyorsan a kezébe nyomom a pénzt és várom a pizzát. Az meg elkezdte mondani a szövegét amiből semmit nem fogtam fel. Aztán elkezdtem velük veszekedni hogy ideállítanak pizza nélkül és még mentegetőznek is. Visszavettem a pénzem és rájuk csaptam az ajtót.
Azóta nem jönnek :D
2014. aug. 20. 09:53
16/18 anonim válasza:
Arra nem is gondoltál hogy mondjuk a munkájuk után a szabaidejükből áldozzák fel az időt a prédikálásra?!? Ebben semmi rossz nincs :) ha nem szeretnel beszelgetni velük akkor mondd meg nekik.
2015. aug. 19. 07:47
17/18 anonim válasza:
Utolsó, a szép szóból nem értenek, megmondtam nekik, hogy nem érdekel, továbbra is jöttek.
2015. okt. 13. 09:02
18/18 anonim válasza:
Na meg, micsoda önfeláldozás, szabadidejükben embereket zaklatnak.
Szerintem kezdjen el mindenki Jehova tanúkhoz bekopogtatni, s a saját (vagy akármelyik) vallásáról győzködni őket, biztos fogják értékelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!