Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta nyomaszt, hogy titokban videózok youtube-on, de amikor a szüleimnek akarom mondani, más jön ki a számon, de elszeretném nekik mondani , de nem megy. Mit csináljak? Mert beszeretném őket avatni ebbe, és abba is, hogy nagyon szerelmes vagyok egy lányba (lehet tudják) , de akkor is jobb ha az én számból hallják.2014. máj. 13. 17:10
1/3 anonim válasza:
Mit videózol youtube-n, most komolyan? Milyen szüleid vannak,és mit tennének ha ezt meg tudnák? :o
2/3 A kérdező kommentje:
Játékokat (gameplay) cenzurázom amikor ki-kicsúszik számon 1-1 szó. Nem haragudósak, de anyukám idegeskedő :S apukám meg elengedi néha füle mellett, de van amikor leülünk és mindent kiöntök
2014. máj. 13. 17:14
3/3 A kérdező kommentje:
nekik , de ez még nem jött ki :S és legjobb barátom tudja ezt, sajnálom hogy nem mondtam el nekik először, de igenis akarom akartam elsőnek, de nem megy egyszerűen, még amikor volt régebben egy kapcsolatom, azt sem tudják, de nagyon rövid volt, és igazából az nem nyomaszt annyira, mert 2-3 éve , de jó lenne nekik ezt is elmondani
2014. máj. 13. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!