Miért akarnak egyesek a gyakorin ismerkedni?
Mi az, hogy céltalan ismerkedés?
Konkrét témákat beszéltünk meg, aztán az élet más részeire is kiterjedt a levelezés, majd élőben is találkoztunk, mert kiderült, hogy jól megértjük egymást.
Ja mert csak fb-n ismerkedős oldalon, és társkeresőn lehet barátokat6imserősöket találni.
Arra a kérdésre is válaszolhatnál, hogy ez téged miért zavar? Ne válaszolj az ilyen levelekre, azt kész. probléma megoldva.
mert itt névtelenül/arctalanul/ismeretlenül beszélgethetsz. elég ha egy jófej arc vagy, nem kell hozzá dögös külső. ezért sem érdemes itt ismerkedni, mert a sok ronda ember itt bájcseverész, mert ugye a Fb-n látják a pofikáját, ezért ott senki sem akar vele megismerkedni. ennyi.
de én is kérdem, ez a dolog téged miért érint ennyire? ha egyszerűen nem ikszelted be a kulcsszavaknál az "ismerkedés"-t meg társaikat, akkor még az ehhez kapcsolódó kérdések sem jelennek meg, szóval??
Köszönöm a válaszokat, nem érint meg ennyire, csak egyszerűen nem értem. :) Úgy értem, javítsatok ki ha tévedek, de egy ilyen oldalon nem igazán lehet hosszútávú kapcsolatot kiépíteni. Persze biztos vannak kivételek. :)
Hát nem tudom, nekem az túl random, hogy konkrétan kb. csak a nemét és korát tudod az illetőnek akivel ismerkedni akarsz (rosszabb esetben még annyit se). Persze nem szólok bele, ez nem az én dolgom. :) csak furcsállom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!