Mi Miss Mood Rendes neve?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 16:14
2/4 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg hogy néz ki..a hangja a lényeg..
2015. nov. 11. 17:17
4/4 anonim válasza:
Igen,nőnek született,nem is akármilyennek.
Egy helyen tanultunk énekelni, 100% nő,az igazi,tetőtől talpig. ;)
Ahogy fentebb írták Mező Dorottya
Kapcsolódó kérdések:
Valaki elnondaná az éjjel-nappal budapest új szereplőjének, Emesének a rendes igazi nevét?
Légyszi irjátok már meg
Mit gondoltok egy olyan lányról aki csak azért megy egyetemre mert egész életében azt mondták neki, hogy ott lehet rendes férjet találni?
Ráadásul még az állítólagos szerelmét is elhagyja mert az nem egyetemre megy.
Miért van az, hogy azt mondják rólam, hogy rendes, kedves, intelligens, jófej vagyok és jól is nézek ki, de mégsem kellek egy lánynak sem?
Sorban 5 visszautasítás után már alig maradt önbizalmam és fogalmam sincs mi a gond. 18/F
Mindig úgy érzem hogy félresiklott az életem. Mintha a jelen pillanat nem rendes valóság lenne. Éreztetek már hasonlót?
pár éve hoztam egy rossz döntést, emiatt úgy érzem hogy a mostani életem nem az én életem és hogy minden helytelen ami éppen történik.
Hogyan különböztessük meg a leányokat az asszonyoktól?
Pl. Az angoloknál van Ms - miss és Mrs - misses előtag a névben, legyen nálunk is, mivel így az ismerkedés is könnyebb.
Valami rendes, aranyos fiu akivel lehet beszelgetni?
Irjatok uzenetet. Csak ismerkedni szeretnek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!