Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Láttam egy hosszúhajú pasit,...

Viky27 kérdése:

Láttam egy hosszúhajú pasit, de csak annyit tudok róla hogy nemesvámoson dolgozik az MTDbe. Ki lehet ő?

Figyelt kérdés
Mondana valaki róla valamit,ja és kék szeme van,copfos..Veszprémbe láttam.
2016. jún. 20. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
...hát a Gííza.
2016. jún. 20. 19:50
 2/5 Linó03 ***** válasza:
Műszakváltáskor szállj fel a buszra, ülj mellé, és elegyedj beszélgetésbe.
2016. jún. 20. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaj hát az az Ödön volt, egy tróger, folyton huligánkodik, akkor is, amikor nem részeg (igaz, az ritkán van). Ha látod, mondd meg neki, hogy a Juli üzeni, hogy kéri a gyerektartást, és ne hazudjon, hogy nincs pénze, mert a másik négy gyereke anyjának már fizetett, és különben se igaz, hogy ne telne rá a dílerkedésből. Én meg azt üzenem, hogy most már vigyázzon magára és engedje szabadon a pincéből azt a kisgyereket, akit el akart adni a szervkereskedőknek, mert különben mehet vissza a börtönbe és akkor a húgának megint ki kell mennie a sarokra, hogy eltartsa a családot, pedig megígérte a palijának, Ahmednek, hogy többé nem fogja. Ja és a bank is üzeni, hogy fizesse már a húszmillás hitelét, különben baj lesz.

De amúgy jó fej srác, keresd meg nyugodtan és sok boldogságot kívánok.

2016. jún. 22. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Vicces vagy :) és köszi a sok infot ikszdé!
2016. jún. 22. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
<a>Lajoska</a>
2016. jún. 23. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!