Mit szóltok Bud Spencer halálához?
Figyelt kérdés
Személy szerint nagxon megrázott. Talán az egyik utolsó generáció tagja vagyok, aki ezeken a filmeken nőtt fel és örökre benne maradnak az emlékünkben. Még most is megunhatatlanok a páros filmjei és bármikor meg tudnám nézni őket. Nektek milyen kötődésetek van felé? 16/F2016. jún. 27. 23:07
1/24 anonim válasza:
Neee..
Most ez komoooly???
.. Woow...
Hát... Szép élete volt.
2/24 anonim válasza:
AZ EGYIK LEGNAGYOBB. Imádtam a filmjeit, nyugodjon békében.
3/24 Andizsuzsi válasza:
86 éves volt. Ez az élet rendje.
4/24 anonim válasza:
Sosem voltam nagy Bud Spencer rajongó, de mindegyik filmje megnevettetett, és előhozza a gyerekkori emlékeim. Nyugodjon békében.
5/24 Sunshinedoll válasza:
Ez a 2016 már eddig is elég szanaszéjjel b-szott volt, komolyan, nálam most telt be a pohár.
Nem úgy volt, hogy a világ 2012-ben véget ér? Jobban örültem volna annak. Prince, Dawid Bowie, Orlando, Brexit, Alton Yelchin, Bud Spencer.
elégmán.
Pár hete volt, hogy a kis unokatesóm sírt. Mondom neki, mi a baj, miért sírsz? Hát hogy mert fél, hogy Banános Joe meg fog halni, mert már olyan öreg.
ERRE!!!! Egyből ő jutott eszembe, mikor olvastam a hírt.
6/24 anonim válasza:
Senki sem él örökké. 86év szép hosszú idő. Minden filmjét szeretem 😍
7/24 anonim válasza:
Egészen eddig nem is tudtam róla, de ez most lesokkolt. Még emlékszem, hogy kis kölyökként mennyire imádtam a családdal a nappaliban fetrengve nézni a filmjeit.
Nem élhet mindenki örökké, de mindig túl hülyék leszünk, hogy ezt elfogadjuk.
15/L
9/24 anonim válasza:
honnan veszed hogy meghalt? tévében nem mondták, pedig egész este azt néztem
10/24 anonim válasza:
Igazából kész csoda, hogy az ő testalkatával ilyen szép kort élt meg, nyugodjék békében. Nagy párost alkottak Terence Hillel, és emberileg nekem nagyon szimpatikus volt, remélem, olyan békésen ment el, amilyen szép élete volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!