Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért igénytelen egy olyan nő...

Miért igénytelen egy olyan nő aki tisztálkodik ápolt viszont nem nyúl nemi szőrzeteihez? (hónalj vagina stb) Ezek szerint akkor régen igénytelenek voltak az emberek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%

A szőrös hüvely csak nekem tűnt fel?

Itt mindenki gyagyás?

2016. júl. 2. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Ki mondja hogy igénytelen? Mert annak sok esze nincs, nem is érdekelne ilyenek véleménye. Én pl néha leborotválom, nyáron főleg, de olyankor elkezd durva viszkető folyásom lenni, ami addig tart amíg meg nem nő a szőr félig... szóval marhára nem egészséges. Plusz ronda is mert kipattog, sebes, heges tőle.
2016. júl. 2. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is feltűnt. :D

De gondolom a kérdező a szeméremdombra gondolt, csak rosszul fejezte ki magát. :)

2016. júl. 2. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

A higiénia teljesen egyéni dolog. Van, akinek szőrösen higiénikus, másnak csupaszon.

Több éve nincs rajta szőr és sosem fertőződött el. Neked meg első borotválkozás után. Erre azt tudom mondani, hogy akkor hagy nőni. De nem a csupaszság az egészségtelen. És nem is a szőr.

2016. júl. 3. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!